Skyltdesign 

Att investera i professionellt utformade företagsskyltar kan vara ett av dom mest effektiva och långsiktiga sätten att bygga en stark visuell identitet för ditt företag. Här har vi listat en rad fördelarna och det värde skyltar kan ge till ditt företag:

Varumärkesexponering: Designade fasadskyltar fungerar som en viktig del av ditt företags visuella identitet. De hjälper till att öka varumärkesexponeringen genom att visa företagets logotyp, färger och namn på en plats som är synlig för många potentiella kunder. Detta gör det lättare för människor att känna igen ditt företag och komma ihåg det.

Professionalism: En välgjord fasadskylt ger ett intryck av professionalism och pålitlighet. Det visar att du bryr dig om din verksamhet och värdesätter att skapa en bra första intryck.

Identifiering och riktning: En tydlig och välplacerad fasadskylt kan hjälpa kunder att hitta ditt företag enkelt. Det är särskilt värdefullt om ditt företag är beläget i ett industriområde eller ett köpcentrum.

Differentiering: En unik och minnesvärd fasadskylt kan hjälpa dig att sticka ut från konkurrensen. Om din skylt är attraktiv och originell kan den locka fler kunder och skapa nyfikenhet kring ditt företag.

Lokal anknytning: En välgjord fasadskylt kan förstärka din relation med det lokala samhället. En väl designad skylt kan bli en del av stadens känsla och skapa en stark lokal anknytning.

24/7 marknadsföring: Din fasadskylt fungerar som ett dygnet-runt-marknadsföringsverktyg. Fasadskylten är alltid synlig och marknadsför ditt företag även när ni har stängt. Skylten ökar företagets exponering och kan leda till fler kunder.

Långsiktigt värde: En välbyggd fasadskylt har en lång livslängd och ger långsiktigt värde för din investering. Du behöver inte byta ut den regelbundet om den är väl underhållen.

Flexibilitet i design: Du kan anpassa din fasadskylt för att reflektera förändringar i ditt företags varumärke eller tjänster. Detta gör att du kan hålla din visuella identitet aktuell och relevant.

Lokal reklam: En designad fasadskylt är en form av lokal reklam som riktar sig till människor i ditt geografiska område. Det är ett kraftfullt verktyg för att nå ut till den lokala marknaden.

Sammanfattningsvis kan designade fasadskyltar vara en lönsam investering som hjälper till att stärka ditt varumärke, locka fler kunder och öka din synlighet på marknaden. Det är viktigt att överväga skyltens design, material och placering noggrant för att dra maximal nytta av dess fördelar.

Skyltinspiration

Här nedan kan du utforska vårt breda utbud av skyltmodeller och se hur vi har skapat unika skyltar för vårt egna varumärke EpicSign på en mängd olika sätt. 

Vi har erfarenheten och kompetensen att designa skyltar efter dina specifika önskemål, budget och visioner. Vårt sortiment spänner över allt från exklusiva LED-skyltar till enkla plåtskyltar.

Profil 00

Profil 00 är en plan bokstav tillverkad av olika material som aluminium, natureloxerad aluminium, akryl eller rostfritt stål. Bokstäverna monteras med distanser eller på horisontella aluminiumprofiler. Vid montaget på profiler lackeras dom i fasadens färg för att skapa en enhetlig och stilren look. Förhöj synligheten dygnet runt genom att belysa skylten med strålkastare. 

Skyltdesign i rampljuset

Profil 01

Profil 01 är en obelyst 3d bokstav tillverkad av rostfritt stål eller aluminiumplåt. Bokstäverna lackeras i valfri RAL-färg. Bokstäverna monteras på distanser eller horisontella aluminiumprofiler. Vid montaget på profiler lackeras dom i fasadens färg för att skapa en enhetlig och stilren look. Förhöj synligheten dygnet runt genom att belysa skylten med strålkastare. 

Skapande av visuell identitet

Profil 3

Profil 3 är en bakåtlysande 3d bokstav som tillverkas i aluminium som pulverlackeras. På insidan av bokstävernas monteras LED-moduler. Belysningen blir därmed indirekt och ger en halo-effekt. Bokstäverna monteras på distanser eller horisontella aluminiumprofiler. Vid montaget på profiler lackeras profilerna i fasadens färg för att skapa en enhetlig och stilren look.

Visualisering av skyltdesign

Profil 3 – 01 reflektor

Profil 3 är en bakåtlysande 3d bokstav som tillverkas i aluminium som pulverlackeras. På insidan av bokstävernas monteras LED-moduler. Belysningen blir därmed indirekt och ger en halo-effekt. Bokstäverna monteras på distanser eller horisontella aluminiumprofiler. Profil 3 fungerar bäst mot en ljus fasad. Om fasaden är mörk rekommenderas en monterad reflektor bakom bokstäverna.

Skyltdesign

Profil 4

Profil 4 är en framåtlysande 3d bokstav, bosktavskroppen tillverkas av aluminiumplåt som pulverlackeras. Fronten tillverkas i akrylplast och fästs i bokstavens sidor med en plåtlist. Bokstaven bestyckas med LED moduler som ger fronten en jämnt upplyst yta. Bokstäverna monteras på distanser eller horisontella aluminiumprofiler. Vid montaget på profiler lackeras profilerna i fasadens färg för att skapa en enhetlig och stilren look.

Skyltdesign i fokus

Profil 6

Profil 6 är en framåtlysande 3d bokstav, bosktavskroppen tillverkas av aluminiumplåt som pulverlackeras. Fronten tillverkas i akrylplast och fästs i bokstavens sidor. Bokstaven bestyckas med LED moduler som ger fronten en jämnt upplyst yta. Bokstäverna monteras på distanser eller horisontella aluminiumprofiler. Vid montaget på profiler lackeras profilerna i fasadens färg för att skapa en enhetlig och stilren look.

Skyltdesign i fokus

Profil 10

Profil 10 är en ljuslåda som ger en snygg haloeffekt till logotypen. Fronten är tillverkad av aluminiumplåt. Logotypen eller texten fräses ur metallfronten. Där efter fräser man ut motsvarande text eller logotyp tillverkad av 10 mm akryl som sticker ut från skylten. Fronten folieras i valfri färg.

Skyltdesign i fokus

DEKAPERAD LJUSLÅDA

Fronten är tillverkad av aluminiumplåt. Logotypen eller texten fräses ur metallfronten. Invändigt förses skylten med akrylplast folierad enligt logotypen, bakom logotypen monteras LED moduler vilket ger en framåtlysande logotyp.

Visuell poesi: Skyltdesign

LJUSLÅDA

Ljuslådor tillverkas av aluminiumplåt och som lackeras i valfri RAL-färg. Fronterna tillverkas av akrylplast som folieras eller printas med er logotyp eller önskat motiv.

Genom konstens ögon: Skyltdesign

PLÅTSKYLT

En plåtskylt tillverkas av aluminiumplåt och som lackeras eller folieras. En plåtskylt kan även kombineras med profilbokstäver monterade. Förhöj synligheten dygnet runt genom att belysa plåtskylten med en belysningsramp eller strålkastare.

En visuell symfoni: Skyltdesign

Välkommen med din förfrågan