Flaggor

Flaggan är en symbol för glädje, stolthet, framgång och styrka. Med flaggan visar man tillhörighet och man visar att man är stolt över sitt företag. Användningsområdena för flaggor har blivit fler de senaste åren. Budbärare finns numera på husfasader, mässor, idrottsarenor, på stranden eller i skidbacken. Endast fantasin sätter gränserna. Alla våra flaggor görs kundunika efter dina önskemål. Vi hjälper dig att välja rätt storlek och material som passar bäst för dig.
Vi har ett brett sortiment av flaggor för alla tillfällen med både enkelsidigt – och dubbelsidigt tryck. Vi använder tryckmetoder såsom screentryck och digitaltryck på både textil och papper, vi rekommenderar digitaltryck vid små upplagor och screentryck vid stora upplagor för bästa pris och hållbarhet. Hos oss hittar du ett komplett sortiment med tillbehör såsom flaggstångssömnad, upphängningsanordning och väggfästen.

Flaggor till företag
Flaggor till företag
Flaggor till företag
Flaggor till företag
Flagga med eget tryck Mandus i Värnamo

Flaggstångsflagga i stående format med eget logotryck!

Rak företagsflagga med tryck som hålls utspänd och syns därför på långt håll. Det är dessutom obegränsat med tryckfärger eftersom vi tillämpar digitaltryck. Flaggans motiv är väl synligt både när det blåser och när det är vindstilla, eftersom flaggan alltid har full exponering av ditt motiv och följer vindens riktning. Flaggan har en kanalsömnad på toppsidan därför att den ska träs på en flaggarm, s.k. Windtracker. Tillbehöret Windtrackersystem är en fästanordning som passar alla typer av flaggstänger eftersom setet består av arm och fästen som du beställer separat, se Tillval. Flaggbyte sker enkelt utan att flaggstången behöver fällas!

Brett sortiment av reklamflaggor för alla flaggstänger!

Våra populära windtrackerflaggor i stående format finns dessutom i flera olika standardstorlekar med maxbredd 150 cm för Windtrackerarm. Vi kan även sy din flagga i andra mått, kontakta oss gärna om du har andra önskemål.
Eftersom höjden på flaggstång avgör formatet på flagga har vi tagit fram en storleksguide:

6-8 m hög flaggstång – ca 150-200 cm höjd på flagga
9-10 m hög flaggstång – ca 200 cm höjd på flagga
12-14 m hög flaggstång – ca 300-400 cm höjd på flagga

Flaggor är förbrukningsvaror som slits naturligt av väder, vind och luftföroreningar beroende på placering. Vanlig flaggpolyester, Stickad Polyester 120 gr, håller normalt ca 3-4 månader och därför får du räkna med ca 4 flaggbyten per år. För en mer slitstark flagga väljer du den kraftigare textilen Vävd Marinepolyester 160 gr eftersom den har ca 6-8 månaders hållbarhet.