LED Skyltar

Skapa Ditt Budskap med Lysande LED bokstäver

Välkommen till framtidens skyltning! Våra LED-bokstäver är mer än bara bokstäver – de är en möjlighet att skapa och uttrycka dig själv på ett helt nytt sätt. Här kan du släppa loss din kreativitet och låta ditt budskap lysa upp ditt utrymme på ett sätt som är unikt för dig.

Flexibel Ljusmarknadsföring
Oavsett om du driver en stormarknad, en butik, en restaurang, eller om du deltar i mässor och konferenser, våra LED-bokstäver erbjuder en flexibel lösning som ger maximal synlighet. Du kan snabbt byta budskap för att fånga uppmärksamheten och skapa tillfälliga kampanjer som står ut.

Ditt Budskap, Din Design
Bokstäverna kan enkelt monteras mot varandra med hjälp av magneter eller fästas på takskenan. Endast din fantasi sätter gränserna för vilka ord och meningar du kan kombinera. Vår kollektion omfattar alla bokstäver i det skandinaviska alfabetet och erbjuder även möjligheter för specialtecken, olika former och färger.

Innovation som Lyser Upp
Våra LED bokstäver är framtagna för att ge hög flexibilitet och maximal synlighet. Med enkla magnet- och LED-baserade bokstäver kan du skapa ord eller meningar på ett ögonblick – det är bara din fantasi som sätter begränsningarna.

Enkel Utbytbarhet, Ingen Elektriker Krävs
Med dessa patenterade LED bokstäver är det enkelt att byta budskap utan att behöva anlita montörer eller elektriker. Bokstäverna sätts ihop med hjälp av magneter. Anslut enkelt skylten till ett vanligt strömuttag med en stickkontakt.

Magnetiska LED-bokstäver som Fångar Uppmärksamhet
Bokstäverna, tillverkade av gjuten plast med hög finish och kvalitet, lyser direkt och är perfekta för att skapa uppmärksamhet. 

Variation i Storlek och Ljusstyrka
Våra LED bokstäver finns i storlekarna 75, 100, 150, 200 och 500 mm. De nyaste LED-teknologierna ger hög ljusstyrka med lågt strömförbrukning, vilket gör dem både effektiva och energisnåla.

Lång Livslängd och Anpassningsbar Ljusstyrka
Med en garanterad livslängd på minst 50 000 timmar på maximal ljusstyrka, är våra produkter redo för kontinuerlig drift i nästan 6 år. Justera ljuset med inbyggd dimmer för önskad styrka och anpassa det till din omgivning.

Hela Alfabetet, Alla Siffror, Alla Symboler
Med våra LED bokstäver har du hela alfabetet, alla siffror och olika symboler att välja mellan. Skapa ditt eget budskap och låt det lysa.

Dina LED-bokstäver är inte bara skyltar, de är verktyg för kreativ kommunikation och synlighet som kommer att sätta dig i rampljuset. Sätt din fantasi i rörelse och låt ditt budskap lysa med våra magnetiska LED-skyltar.

Led bokstäver DRINK
LED-bokstäver som bildar ordet SALE på en vägghylla med skor
LED-bokstäver som bildar siffrorna $69 och $39 på ett prisbord
LED-bokstäver som bildar ordet NEW i en iögonfallande LED skylt
LED-bokstav 'A' förpackad i en kartong
LED-bokstäver som bildar ordet SPRING i en LED skylt
LED-bokstäver som skapar LED skyltar HAPPY HOUR över en kassadisk i ett bageri med bröd och bullar
LED-bokstäver som bildar ordet CASHIER ovanför restaurangens kassadisk
LED bokstäver som bildar ordet KIDSWEAR ovanför en varuhusrulltrappa med stora fönster
Magnetiska LED-bokstäver används för att skapa anpassade LED skyltar
Anpassade LED skyltar skapade med magnetiska LED-bokstäver