EpicSign Skapar Ett Episkt Intryck för Boxess!

Vi är stolta över att ha fått förtroendet att samarbeta med Boxess, ett företag som inte bara är en mästare på förpackningslösningar, utan även en banbrytare när det kommer till att göra skillnad för både sina kunder och miljön. På EpicSign har vi en passion för att göra företagsfasader episka, och vår senaste samarbetspartner, Boxess, var inget undantag.

Boxess är en småländsk förpackningspartner med en stark inriktning på att skräddarsy lösningar för både små och stora företag. Deras engagemang för att öka lönsamheten för sina kunder har gett dem en enastående position inom branschen. När de bestämde sig för att förnya sin företagsidentitet med ett nytt namn och en ny profil, visste vi att det var en uppgift som krävde kreativitet, expertis och en förståelse för deras värden.

Vårt uppdrag var tydligt – skapa proffsiga företagsskyltar till BOXESS.

Efter en grundlig designprocess och samarbete med Boxess team, lyckades vi skapa fasadskyltar som inte bara är visuellt imponerande utan också bär med sig en djupare innebörd. De nya skyltarna är ett uttryck för Boxess dedikation till miljövänliga lösningar och deras engagemang för att erbjuda kunderna det bästa.

Samarbetet med Boxess har varit inspirerande och givande, och vi är stolta över att ha varit en del av deras resa mot en ännu starkare position på marknaden. 

Vi ser fram emot att fortsätta att hjälpa företag över hela Sverige att göra starka och minnesvärda intryck med våra skyltar. Om du också är redo att ta din företagsfasad till nästa nivå, tveka inte att kontakta oss på EpicSign. Vi är här för att göra ditt företag synligt och minnesvärt!

Färgstark fastighet med EpicSign fasadskyltar och en himmelsk kuliss
En modern fastighet med en färgstark fasad och markanta EpicSign skyltar mot en målad himmel
Målad himmel bakom modern fastighet med färgstarka fasadskyltar
En nybyggd fastighet med färggrann fasad och uppseendeväckande skyltar mot en vacker himmel